Lekker naar huis

Na 4 daagjes in het ziekenhuis mochten mijn meiden vandaag naar huis, heel fijn zo net nog in het weekend. Laat de kraamtijd beginnen!

20120812-212746.jpg

Maud voelde zich al snel thuis in de box en ’s middags kwamen haar tantes, neefjes en oma en opa van Kuijen nog even langs.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Email this to someone

2 Reacties

  1. HAAAA Maud, fijn dat je er bent. En die knuffel… WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK! WIL IK OOK!

    Groei zacht lieve Maud

    Dick

    Antwoorden

Plaats een reactie.