Maud 1 jaar

Precies een jaar geleden zaten we nu in het ziekenhuis in Veldhoven. We wisten nog niet of onze Phineas een meisje of een jongetje zou zijn, als het maar gezond zou zijn!

Om 11:31 uur mocht ik het verlossende woord roepen. “Een meisje” hoor ik me nog zeggen als de dag van gister, me daarbij realiserend hoe blij ons mam zou zijn. Inmiddels zijn we alweer een jaar verder, maar gelukkig hadden we al snel het gevoel dat we dit al jaren deden. Het jaar is voorbij gevlogen en ons baby’tje is nu een peutertje. Blijft raar en heel leuk van dichtbij te zien hoe zo’n klein meisje zo kan groeien en kan leren en vooral hoe snel dit achter elkaar kan gaan.

Vandaag is Maud dan ook alweer 1 en nog steeds dezelfde lieve meid die we op 9 augustus 2012 rond half twaalf voor het eerst in onze armen mochten sluiten. Een ding is zeker, de tijd gaat als een zomer voorbij. Er zit dan maar een ding op, langzaam leven en tijd nemen er van te genieten.

Maud, je bent de LIEFSTE en ik ben blij dat ik jouw papa ben!

Hoera 1 jaar!

Hoera 1 jaar!

2 Reacties

  1. Te laat maar niet vergeten, van harte gefeliciteerd!! 1 jaar alweer, wat gaat dat snel.Ik wens jullie nog vele mooie jaren om te genieten.

    Liefs, Ivy

    Antwoorden

Plaats een reactie.